Waarom Borduren?

Exclusiviteit: Een borduring geeft een exclusieve uitstraling en herkenbaarheid.
Duurzaamheid: Een borduring is duurzamer dan bedrukking. Een borduring gaat veel langer mee, en is dus investering voor jaren.
Toepasbaarheid: Er kan op allerlei soorten textiel geborduurd worden zoals bv handdoeken, badjassen, caps, shawls, mutsen, t-shirts, overalls en zelfs op paardendekens.

Kleding voorzien van borduursels, gerelateerd aan uw bedrijf, is fiscaal aftrekbaar.Het borduren

Het borduren gebeurt met de grootste zorg. Vr het borduren, wordt de ondergrond verstevigd, en wordt ook de bovenkant van een borduurvlies voorzien, wat voorkomt, dat de steken in de stof worden getrokken. Nadat er door ons een proefmodel is geborduurd, wordt er samen met u bekeken of dit voldoet aan uw wensen.

U kunt zelf uw te borduren textiel aanleveren, maar wij kunnen hier ook voor zorgen in de meeste gevallen.

N.B. U kunt uw eigen materiaal aanleveren om te laten borduren, echter het borduren van aangeleverde materialen geschiedt op uw eigen risico.Prijzen

Er zijn geen standaardprijzen voor het borduren.
De prijs is erg afhankelijk van diverse factoren, zoals afmeting, aantal steken, te borduren materiaal enz. Daarom brengen we graag gratis en geheel vrijblijvend een offerte voor u uit.

Voor het maken van een borduurkaart van een logo, voor uw bedrijf of vereniging rekenen wij kosten. Mocht u in de toekomst weer hetzelfde laten borduren dan berekenen wij uiteraard geen kosten meer voor het maken van een borduurkaart. Het ontwerp blijft echter eigendom van Borduurservice Els

Het aanleveren van een ontwerp mag in jpg of bmpof ander formaat (vector bestand; ai of cdr). Bij twijfel kunt u ten allertijde een email aan ons sturen.

Wij gebruiken meestal polyestergarens. Deze zijn kook-, licht- en chloorvast. De door ons gebruikte polyester garens mogen tot op 90 C gewassen worden. Rayon/viscose garens die soms ook gebruikt worden, mogen tot 40 60 C gewassen worden.